Λαζαράκη 6 16675, Γλυφάδα 215.52.09.007Λ. Βεΐκου 109 11146, Γαλάτσι 210.21.33.692

Ηράκλειο Κρήτης | Invisalign

Invisalign Κρήτη

Invisalign Στο Ηράκλειο Κρήτης

Invisalign ή Αόρατη ορθοδοντική ή ορθοδοντική χωρίς σιδεράκια αποκαλούμε τη διαδικασία αποκατάστασης ορθοδοντικών ανωμαλιών με τη χρήση λεπτών διαφανών ναρθήκων.

Οι νάρθηκες αυτοί τοποθετούνται διαδοχικά στο στόμα και μετακινούν προοδευτικά τα δόντια προς την επιθυμητή θέση. Κατασκευάζονται χρησιμοποιώντας υψηλή τεχνολογία και λογισμικό ηλεκτρονικών υπολογιστών.

Είναι η εναλλακτική και περισσότερο αποδεκτή αισθητικά λύση για όσα άτομα -συνήθως ενήλικες- θέλουν να κάνουν ορθοδοντική θεραπεία, αλλά τα κλασικά «σιδεράκια» τους αποθαρρύνουν.

Invisalign στο Ηράκλειο απο την Μαρία Καρυδάκη και την Κωστούλα Μπαγκέρη

Η Μαρία Καρυδάκη γεννημένη στο Ηράκλειο Κρήτης και με στενούς οικογενειακούς δεσμούς στην πόλη, προσφέρει αυτή την μέθοδο Ορθοδοντικής Θεραπείας στον καθένα που θέλει να βελτιωσει το χαμόγελο του ή να διορθώσει πολύπλοκα ορθοδοντικά προβλήματα χωρίς σιδεράκια.

Η Μαρία Καρυδάκη είναι από τους πρώτους που εφάρμοσαν Invisalign στην Ελλάδα, και  είναι επίσημα πιστοποιημένο ιατρείο εφαρμογής των μεθόδων Αόρατης Ορθοδοντικής με τις τεχνικές Invisalign.

Invisalign-iraklio-kritis

Διεύθυνση για Invisalign στο Ηράκλειο Κρήτης

Πλατεία Καλλεργών 11, Κιοντάρια Ηράκλειο Κρήτης Tηλέφωνο: 28.10.33.04.73 Διεύθυνση email: [email protected]

 

maria karidaki orthodontiki

Ορθοδοντικοί Νάρθηκες Invisalign

Μια σύγχρονη και πολύ πολύ δημοφιλής και ανερχόμενη μέθοδος.  ;Eίναι μία σειρά από διαφανείς νάρθηκες οι οποίοι διορθώνουν τα δόντια μας σταδιακά.