Λαζαράκη 6 16675, Γλυφάδα 215.52.09.007Λ. Βεΐκου 109 11146, Γαλάτσι 210.21.33.692

Διαφανείς Νάρθηκες INVISALIGN

ΔΙΑΦΑΝΕΙΣ ΝΑΡΘΗΚΕΣ INVISALIGN

Τι είναι το Invisalign

Αυτή είναι μία αόρατη επιλογή. Η μέθοδος INVISALIGN αποτελείται από μια σειρά από λεπτούς διαφανείς νάρθηκες (aligners) για τα επάνω και / ή τα κάτω δόντια, οι οποίοι έχουν σχήμα πετάλου και εφαρμόζουν πάνω στα δόντια όπως ακριβώς ένα γάντι ταιριάζει στο χέρι.

Η θεραπεία με Invisalign έχει αποδειχθεί κλινικά ότι είναι αποτελεσματική. Στα χέρια ενός έμπειρου ιατρού Invisalign μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη θεραπεία ήπιων έως σύνθετων προβλημάτων που σχετίζονται με το ίσιωμα των δοντιών.

Πως γίνεται το Invisalign

Επίσκεψη

Μόλις ο ιατρός Invisalign επιβεβαιώσει ότι είστε κατάλληλος/η για θεραπεία, θα πάρει φωτογραφίες, ακτινογραφίες και ψηφιακές σαρώσεις ή οδοντιατρική αποτύπωση, των δοντιών σας. Οι καταγραφές αυτές θα χρησιμοποιηθούν για να δημιουργήσουν ένα πλάνο θεραπείας ClinCheck 3D®, αποκλειστικά για σας.

Νάρθηκες

Μετά την προσαρμοσμένη κατασκευή και αποστολή στο γραφείο του ιατρού σας, θα λάβετε μια σειρά από νάρθηκες που θα φοράτε καθημερινά και θα αλλάζετε στο σπίτι – κατά μέσο όρο κάθε 1-2 εβδομάδες.

Οι νάρθηκες αυτοί εφαρμόζονται διαδοχικά στον ασθενή και, σταδιακά, μετακινούν και ισιώνουν τα στραβά δόντια χωρίς να χρησιμοποιούνται τα κλασικά «σιδεράκια».

Κάθε δύο εβδομάδες αντικαθιστάτε τους παλιούς νάρθηκες με καινούργιους που θα συνεχίσουν τη μετακίνηση των δοντιών σας για άλλες δύο εβδομάδες κ.ο.κ

Έτσι συνεχίζεται η πρόοδος της θεραπείας με την ανά δύο εβδομάδες εναλλαγή των ναρθήκων μέχρι τη στιγμή που οι τελευταίοι νάρθηκες θα επιφέρουν το τελικό ίσιωμα των δοντιών σας μετακινώντας τα στις τελικές τους (ίσιες) θέσεις.

Αποτελέσματα

Θα επισκέπτεστε τον ιατρό σας περίπου κάθε 6-8 εβδομάδες για παρακολούθηση της προόδου και για να παραλαμβάνετε νέους νάρθηκες. Μετά την ολοκλήρωση του πλάνου θεραπείας σας, θα απαιτηθούν συγκρατητήρες για να διατηρήσουν το νέο σας χαμόγελο.

Λόγω του ότι οι νάρθηκες είναι διαφανείς, άνετοι και κινητοί δεν ενοχλούν στην καθημερινή ζωή ούτε στο φαγητό ή τις άλλες δραστηριότητες.

Η μέθοδος ΙNVISALIGN αποτελεί τη θεραπεία εκλογής για πολυάσχολους ανθρώπους που επιθυμούν να βελτιώσουν το χαμόγελό τους χωρίς τις αισθητικές δεσμεύσεις που προκαλούν τα κλασσικά «σιδεράκια» και χωρίς αλλαγές στην ποιότητα της ζωής τους.

Πόσο κοστίζει το Invisalign;

Το ακριβές κόστος της θεραπείας σας με Invisalign θα καθοριστεί από:

  1. Την περιπλοκότητα της περίπτωσής σας
  2. Τη διάρκεια της θεραπείας σας
  3. Τον ιατρό που θα επιλέξετε για τη θεραπεία σας

Για να μάθετε το ακριβές κόστος της δικής σας θεραπείας με Invisalign, ζητήστε ένα ραντεβού με την Μαρία Καρυδάκη, απο τους πρώτους Ορθοδοντικούς που εφάρμοσε το Invisalign Ελλάδα.